Studievereniging COMNOW

Studiejaar 2020 – 2021

Hanne van den Born

Voorzitter

Toen ik in 2017 begon met de opleiding Communicatie, bestond er nog geen bijbehorende studievereniging. Aan het eind van mijn eerste jaar heb ik daarom samen met Raymond en Harm zelf een vereniging opgericht. Ik hoop dat de vereniging zorgt voor meer binding binnen de opleiding. Dat we als studenten niet alleen onze eigen klas kennen, maar ook de (oud-)studenten daarbuiten. En dat het daarbij ook nog eens ontzettend nuttig is om elkaar te leren kennen natuurlijk. Dit kan door stagemarkten, netwerkborrels, uitjes, (kroeg)college’s, workshops, feesten, etc etc.

Chantal Mulder

Secretaris

Mensen zeggen wel eens dat je studietijd de mooiste tijd van je leven is. Nou, ik geloof dat er na mijn afstuderen nog veel hoogtepunten zullen volgen, maar tot het zover is wil graag alles uit deze tijd halen. Ik denk dat studievereniging COMNOW veel studenten en alumni gaat samenbrengen op inspirerende, informatieve en vooral gezellige bijeenkomsten. Dankzij mijn ervaring als grafisch vormgever en een flinke dosis creatieve ideeën ga ik met veel plezier een bijdrage leveren aan het organiseren van deze evenementen.

Debora van de Vuurst

Commissielid activiteiten

Toen ik de mail ontving dat er een studievereniging opgericht was werd ik meteen enthousiast. Dit is iets wat ik in mijn vier jaar studie heb gemist in de opleiding. Daarom heb ik mij ook opgegeven om te helpen. Ik wil de communicatiestudenten een studietijd geven die nog leuker, gezelliger en fijner is. Als vereniging zorgen wij ervoor dat dit ook zo is door middel van borrels, netwerkavonden en andere leuke activiteiten. Binnenin de vereniging kan ik mijn creatieve ei kwijt en vooral ook mijn slechte woordgrapjes.

Koen Rots

Commissielid activiteiten

Alle communicatiegekken op een stokje, daar hoor ik graag bij! De studievereniging is dé plek om studenten, docenten en alumni te leren kennen en om van elkaar te leren. Het geeft je de mogelijkheid om tijdens en na je studie betrokken te zijn bij de opleiding en daar draag ik graag mijn steentje aan bij als commissielid. Ik heb veel zin om mee te denken en organiseren voor de gloednieuwe studievereniging van de opleiding.

Jorien van der Vlies

Commissielid PR

Als tweedejaars communicatiestudent weet ik maar al te goed dat studeren soms lastig kan zijn. Er wordt veel van je verwacht en je hebt veel vrijheid. Hoewel het fijn is dat je je eigen studieruimte kunt invullen, is het ook fijn om hier hulp bij te krijgen van andere studenten. Dit is een van de redenen dat ik me graag inzet voor de studievereniging ComNow. Ik wil het studenten graag makkelijker maken, zodat zij het beste uit hunzelf kunnen halen binnen de opleiding.

Danique

Commissielid social media

Toen ik hoorde over de studievereniging COMNOW dacht ik meteen: daar moet ik bijhoren! Als eerstejaarsstudent wilde ik graag iets extra’s doen tijdens mijn opleiding vandaar dat ik de PR-commissie versterk. Ik ben creatief en vind het leuk om met nieuwe ideeën te komen. Bij studievereniging COMNOW kun je als student op een gezellige en interessante manier door borrels, bijlessen en gastlessen jezelf verder ontwikkelen als communicatiestudent! Ik heb er zin in, jij ook?

Jouw naam hier?

En hier jouw functie...

Binnen de vereniging zijn wij áltijd opzoek naar nieuwe bestuur en commissieleden. Heb je vragen of twijfel je nog? Neem dan contact met ons op! (tip: je werkzaamheden binnen de vereniging kan je inzetten als vrije uren!)

Een keer meedoen met een van onze vergaderingen, of heb je gewoon een vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.