Binnen de vereniging bestaan verschillende commissies, waarin leden kunnen meehelpen bij verschillende activiteiten en taken in de vereniging. Weet jij alles van social media? Wil jij de borrels organiseren? Heb jij goede ideeën voor activiteiten? Meld je aan voor een commissie die bij jou past!

Chantal Mulder – Algemeen commissielid
Mensen zeggen wel eens dat je studietijd de mooiste tijd van je leven is. Nou, ik geloof dat er na mijn afstuderen nog veel hoogtepunten zullen volgen, maar tot het zover is wil graag alles uit deze tijd halen. Ik denk dat studievereniging COMNOW veel studenten en alumni gaat samenbrengen op inspirerende, informatieve en vooral gezellige bijeenkomsten. Dankzij mijn ervaring als grafisch vormgever en een flinke dosis creatieve ideeën ga ik met veel plezier een bijdrage leveren aan het organiseren van deze evenementen.

Koen Rots – Algemeen commissielid
Alle communicatiegekken op een stokje, daar hoor ik graag bij! De studievereniging is dé plek om studenten, docenten en alumni te leren kennen en om van elkaar te leren. Het geeft je de mogelijkheid om tijdens en na je studie betrokken te zijn bij de opleiding en daar draag ik graag mijn steentje aan bij als commissielid. Ik heb veel zin om mee te denken en organiseren voor de gloednieuwe studievereniging van de opleiding.