Maak kennis met dé studievereniging van de opleiding communicatie aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle! Kom gezellig eens langs bij deze community voor alle (oud-) studenten, alumni & (oud-) docenten van de opleiding.

Welkom op de site van dé studievereniging voor de opleiding communicatie, genaamd COMNOW!

Benieuwd of de vereniging iets voor jou is, maar geen zin om de hele site door te nemen?
Hier een aantal redenen om lid te worden:
– Gezelligheid, borrels!
Profiteer van verschillende bijlessen (bijvoorbeeld voor de gevreesde spellingstoets) of vragenuurtjes (Hoe leer ik het beste voor een tentamen? Hoe pak ik een portfolio aan?)
Vergroot je netwerk, waardoor je meer kans hebt op een (bij)baan en/of stageplek.
– Doe mee aan een pubquiz, kroegcollege of interessant bedrijfsbezoek!

Word lid!Word lid!

Het bestuur

Hanne van den Born – Voorzitter
Toen ik in 2017 begon met de opleiding Communicatie, bestond er nog geen bijbehorende studievereniging. Aan het eind van mijn eerste jaar heb ik daarom samen met Raymond en Harm zelf een vereniging opgericht. Ik hoop dat de vereniging zorgt voor meer binding binnen de opleiding. Dat we als studenten niet alleen onze eigen klas kennen, maar ook de (oud-)studenten daarbuiten. En dat het daarbij ook nog eens ontzettend nuttig is om elkaar te leren kennen natuurlijk. Dit kan door stagemarkten, netwerkborrels, uitjes, (kroeg)college’s, workshops en feesten.

Raymond Salet – Secretaris
In de jaren tachtig afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Groningen als architectuurhistoricus-planoloog. Daarna werkzaam geweest voor het toenmalige ministerie VROM en later Financiën. Hoofdzakelijk als woordvoerder van de staatssecretaris voor Volkshuisvesting en de minister(s) van Financiën.Vervolgens verschillende voorlichtings- en communicatiefuncties in de financiële wereld vervuld. De laatste zes jaar docent communicatie geweest aan de hogeschool Windesheim. Samen met Hanne en Harm medeoprichter van de vereniging.

Harm de Jong – Penningmeester
We hebben een schitterende opleiding, met betrokken docenten, studenten en zeker ook met betrokken alumni. Net zoals dat bij mij het geval is, voelen zij zich sterk betrokken met de opleiding en met het beroep. Daarom is de studievereniging een goed instrument om die betrokkenheid en binding vorm te geven in allerlei activiteiten. Daar wil ik natuurlijk mijn steentje aan bijdragen.

 

Albert Jan Rozendaal – Algemeen bestuurslid
Als vierdejaarsstudent zie ik het einde van mijn opleiding naderen. In contact blijven met studenten, docenten, bedrijven en andere alumni van de opleiding Communicatie is iets wat volgens mij voor alle partijen veel meerwaarde heeft. Hoe mooi is het om daar actief als bestuurslid aan bij te kunnen dragen. De juiste balans tussen gezelligheid en inspiratie brengt iedereen dichter bij elkaar. Ik kijk uit naar een mooie tijd waarin er genoten wordt van gastsprekers, workshops, bedrijfsbezoeken en hele gezellige borrels. Heb jij een goed idee? Laat het vooral weten!

Commissies

Chantal Mulder – Algemeen Commissielid

Mensen zeggen wel eens dat je studietijd de mooiste tijd van je leven is. Nou, ik geloof dat er na mijn afstuderen nog veel hoogtepunten zullen volgen, maar tot het zover is wil graag alles uit deze tijd halen. Ik denk dat studievereniging COMNOW veel studenten en alumni gaat samenbrengen op inspirerende, informatieve en vooral gezellige bijeenkomsten. Dankzij mijn ervaring als grafisch vormgever en een flinke dosis creatieve ideeën ga ik met veel plezier een bijdrage leveren aan het organiseren van deze evenementen.

Inschrijven

Lid worden van Studievereniging COMNOW

Op dit e-mailadres ontvang je een Tikkie waarmee je direct het lidmaatschapsgeld van €10 per jaar kunt betalen!