COMNOW staat voor…

Fris, veelzijdig en gedreven. Dat zijn de kernwaarden. Het team bestaat uit gemotiveerde studenten van de opleiding communicatie. We zijn een leerwerkbedrijf van Hogeschool Windesheim Zwolle.
Wat is COMNOW?

COMNOW is een community van de opleiding communicatie op Hogeschool Windesheim in Zwolle. De community bestaat uit tweede- en derdejaars studenten die in groepsverband aan het werk zijn. In deze community voeren de studenten communicatie-opdrachten uit voor verschillende bedrijven.

Ieder jaar worden de opdrachten aangeboden door verschillende bedrijven. De opdrachten zijn van verschillende genres uit het communicatievakgebied.

Onderzoeken, analyseren, creëren, schrijven en presenteren zijn binnen deze opdrachten belangrijke competenties waarin de studenten zich ontwikkelen. Aan het einde van het semester worden zij hier ook op beoordeeld.

Samenwerken met opdrachtgevers

Gedurende vijf maanden werken de studenten aan de opdrachten die vanuit de opdrachtgevers binnen zijn gekomen. Elke groep studenten heeft een coach die hen begeleid gedurende het semester.  De studenten zijn zelfstandig aan het werk in het COMNOW-kantoor. Daarnaast hebben zij regelmatig contact met de opdrachtgevers om tot het beste resultaat te komen.

Naast de opdrachten zijn er regelmatig lessen met deelonderwerpen die aansluiten op vraagstukken uit de opdrachten. Op deze manier sluit de theorie goed aan bij de praktijk. De kennis wordt direct toegepast in het vakgebied.

Het doel

Het doel van deze community is ervaring opdoen in het communicatievakgebied. Op een interactieve manier kunnen studenten de theorie toepassen. De studenten werken aan verschillende competenties en leren goed samenwerken in groepsverband.