COMNOW is een studievereniging voor en dóór studenten van communicatie. Daarom bestaat het bestuur van de vereniging ook voornamelijk uit studenten. Het bestuur zet zich in voor alle leden van de vereniging en organiseert actief diverse activiteiten per collegejaar. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe bestuurs- of commissieleden, zodat we de studievereniging naar een hoger niveau kunnen tillen. Lijkt het jou leuk om mee te denken en activiteiten te organiseren? Ben je op zoek naar een extra uitdaging naast je studie? Neem dan contact met ons op en wie weet zie je binnenkort jouw naam op deze pagina terug!

Bestuur collegejaar 2023-2024

Schermafbeelding 2023-02-01 om 21.17.39

Thom Bergsma

Voorzitter

Graag stel ik mij even voor! Ik ben Thom, 21 jaar en heb dit jaar een begin mogen maken aan de opleiding Communicatie. Zelf voel ik mij hier als een vis in het water en werd ik nog enthousiaster toen ik hoorde over de studievereniging COMNOW. Hier ga ik daarom ook de komende tijd aan de slag als voorzitter. Het organiseren van toffe activiteiten en zorgen voor verbinding tussen studiegenoten leek mij een erg leuke uitdaging. Op deze manier hoop ik en de rest van het bestuur, te zorgen voor een nog betere opleiding en tijd op het Windesheim.

9A571421-5E5D-42F4-B262-401D6E395FFF

Jonathan van den Hardenberg

Penningmeester

Meer doen met je studentleven, dat wilde ik graag! Daarom heb ik me aangesloten bij COMNOW. De komende periode gaan we ons inzetten om meer uit de studie te halen door middel van verschillende activiteiten. Gezelligheid en verdieping staan hierin centraal! Verder zal ik me bezig houden met de financiën van de studievereniging.  

Schermafbeelding 2023-02-06 om 13.57.32

Nina

Website & socials

Mijn naam is Nina en ik zit momenteel in mijn derde jaar van communicatie. Ik vond dat er een verbinding ontbrak tussen alle studenten van verschillende leerjaren. Ik ben daarom erg blij dat er een studievereniging is ontstaan! De studievereniging is community om elkaar te leren kennen en om van elkaar te leren. Van samen feesten tot samen studeren, COMNOW is de manier om te verbinden met elkaar. Ik zal leerzame, ontspannende maar vooral leuke activiteiten gaan organiseren, samen met een leuk team!

 

Schermafbeelding 2023-02-01 om 21.27.34

Danique de Deugd

Communicatie

Hoe leuk is het om naast je studie meer tijd te spenderen met medestudenten? Als je student bent, wordt er veel van je verwacht en kan je wel de enige ontspanning gebruiken. Met de studievereniging COMNOW wordt er verbondenheid gecreëerd met je medestudenten en docenten door meerdere gezellige en leerzame activiteiten per jaar. Alleen al daarom zet ik me graag in voor COMNOW!

 

Joy Könst

Joy Könst

Eventplanner

Verbinding tussen allejaars studenten van de opleiding communicatie, daar zet ik mij voor in! Toffe activiteiten organiseren is daar een groot onderdeel van. Hoe leuk is het om naast je studie samen als studenten je tijd door te brengen? Hier ga ik komende periode dan ook mee aan de slag! Verder zal ik mij bezig houden met de sociale media van COMNOW.

f93ef27e-72ae-4763-a4c6-a5d45ce127ba

Laura Gruppen

Alumni

In verbinding blijven met Windesheim na je studie, daar zet ik mij als alumni binnen dit bestuur voor in. Denk aan netwerken en bijkletsen tijdens een gezellig alumnidiner of borrel. Communicatietrends bijhouden via interessante lezingen of zélf vertellen over jouw werkervaringen? Check ‘Windesheim, opleiding Communicatie Alumni’ op LinkedIn voor de laatste events! 

Jouw naam hier?

En hier jouw functie?

Het maakt niet uit in welk jaar van de opleiding je zit. We zijn altijd blij met studenten die zich willen inzetten voor de studievereniging. Heb je vragen of twijfel je misschien of een bestuursfunctie wel iets voor je is? Neem dan vooral contact met ons op via studieverenigingcomnow@windesheim.nl!

Je werkzaamheden binnen de vereniging bepalen we altijd in overleg en kun je inzetten voor je vrije uren!

Contact

 

Hogeschool Windesheim

Ruimte X0.27

Campus 2-6

8000 GB Zwolle