COMNOW is echt een studievereniging voor en dóór studenten. Daarom bestaat het bestuur van de vereniging ook voornamelijk uit studenten. Het bestuur zet zich in voor alle leden van de vereniging en organiseert actief diverse activiteiten per collegejaar. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe bestuurs- of commissieleden zodat we de studievereniging naar een hoger niveau kunnen tillen. Lijkt het jou leuk om COMNOW te runnen en ben je op zoek naar een extra uitdaging naast je studie? Neem dan contact met ons op en wie weet zie je binnenkort jouw naam op deze pagina terug! 

Bestuur collegejaar 2021-2022

Jorien van der Vlies

Commissielid PR

Als tweedejaars communicatiestudent weet ik maar al te goed dat studeren soms lastig kan zijn. Er wordt veel van je verwacht en je hebt veel vrijheid. Hoewel het fijn is dat je je eigen studieruimte kunt invullen, is het ook fijn om hier hulp bij te krijgen van andere studenten. Dit is een van de redenen dat ik me graag inzet voor de studievereniging COMNOW. Ik wil het studenten graag makkelijker maken, zodat zij het beste uit hunzelf kunnen halen binnen de opleiding.

Arthur Jonker

Bestuurslid

De studie communicatie is heel leerzaam maar ook ontzettend leuk! Tussen al die projecten en lessen door is het naar mijn mening ook belangrijk om samen met je studiegenoten toffe activiteiten te kunnen doen. Ik zet me in voor de studievereniging COMNOW om deze activiteiten te organiseren!

 

Jouw naam hier?

En hier jouw functie?

Het maakt niet uit in welk jaar van de opleiding je zit. We zijn altijd blij met studenten die zich willen inzetten voor de studievereniging. Heb je vragen of twijfel je misschien of een bestuursfunctie wel iets voor je is? Neem dan vooral contact met ons op via studieverenigingcomnow@windesheim.nl!

Je werkzaamheden binnen de vereniging bepalen we altijd in overleg en kun je inzetten voor je vrije uren!

Contact

 

Hogeschool Windesheim

Ruimte X0.27

Campus 2-6

8000 GB Zwolle