Activiteiten studievereniging

Hier vind je alle leuke activiteiten van de opleiding en van de studievereniging. Daarnaast zie je in één opslag wanneer de tentamenperiodes zijn en kun je gemakkelijk het tentamenrooster bekijken.

Heb jij nog toffe ideeën voor op de activiteitenagenda? Laat het ons dan zeker weten. Samen zorgen ervoor dat jouw studie een feestje wordt!

 

Collegejaar 2021-2022

Kerst-Together

21 december 2021

 

Jullie verdienen het om dit jaar op een leuke en gezellige manier af te sluiten. Daarom organiseren wij speciaal voor alle eerstejaarsstudenten op dinsdag 21 december het ‘Kerst-Together’ evenement. Lekker eten, een speciale verrassingsactiviteit en een foute kersttruienwedstrijd staan onder andere deze middag op het programma. Dit wil je zeker niet missen!

Tentamenperiode 2

17 tot en met 28 januari 2022

 

  • Vergeet je niet in te schrijven voor je tentamens! Ben jij benieuwd waar en wanneer je een tentamen hebt? Check dan het tentamenrooster door op de onderstaande button te klikken. Zet ‘m op!

Studiereis 2021

16 tot en met 19 november 2021


In het derde jaar van de opleiding tijdens het semester M5, staat de studiereis op het programma. De M5-studenten vertrokken ditmaal naar Luxemburg. De studiereis is een perfect moment om jouw medestudenten en het internationale bedrijfsleven beter te leren kennen!

Contact

 

Hogeschool Windesheim

Ruimte X0.27

Campus 2-6

8000 GB Zwolle