Activiteiten studievereniging

Hier vind je alle leuke activiteiten van de opleiding en van de studievereniging. Heb jij nog toffe ideeën voor op de activiteitenagenda? Laat het ons dan zeker weten. Samen zorgen we ervoor dat jouw studie een feestje wordt!

Benieuwd hoe de georganiseerde activiteiten eruit zien? Klik op de button hieronder om alle leuke momenten te bekijken!

Collegejaar 2023-2024

Brainpink

9 februari 2023

Vrijdag 9 februari kun jij gratis naar de interactieve lunchsessie bij online marketingbureau Brainpink. We duiken samen in de wereld van online marketing. Dit is dé kans om een kijkje te nemen in jouw toekomstige werkveld. 

Meld je hier aan. 

 

 

Gala

1 februari 2023

 

Je bent uitgenodigd! We houden dit gala voor alle communicatiestudenten op Windesheim te Zwolle. 

Meld je hier aan voor het gala en verzeker jezelf van een plek op hét communicatiefeest van het jaar!

 

Er is een limiet aan plekken, dus vol = vol!

 

Collegejaar 2022-2023

Pubquiz Sportcafé

12 april 2023

 

COMNOW heeft weer iets leuks voor jullie bedacht! Alle communicatiestudenten zijn welkom bij deze pubquiz. Maak kennis met je medestudenten tijdens deze competitieve middag. Geef je op als team of als individu vóór 5 april. Met heerlijke snacks en drankjes, wordt dit een zeer gezellige middag. Zien we je dan? 

 

 

 

Kerst-Together

21 december 2021

 

Jullie verdienen het om dit jaar op een leuke en gezellige manier af te sluiten. Daarom organiseren wij speciaal voor alle eerstejaarsstudenten op dinsdag 21 december het ‘Kerst-Together’ evenement. Lekker eten, een speciale verrassingsactiviteit en een foute kersttruienwedstrijd staan onder andere deze middag op het programma. Dit wil je zeker niet missen!

Tentamenperiode 2

17 tot en met 28 januari 2022

 

  • Vergeet je niet in te schrijven voor je tentamens! Ben jij benieuwd waar en wanneer je een tentamen hebt? Check dan het tentamenrooster door op de onderstaande button te klikken. Zet ‘m op!

Studiereis 2021

16 tot en met 19 november 2021


In het derde jaar van de opleiding tijdens het semester M5, staat de studiereis op het programma. De M5-studenten vertrokken ditmaal naar Luxemburg. De studiereis is een perfect moment om jouw medestudenten en het internationale bedrijfsleven beter te leren kennen!

Contact

 

Hogeschool Windesheim

Ruimte X0.27

Campus 2-6

8000 GB Zwolle