Over de studievereniging

Welkom op de website van COMNOW, dé studievereniging voor en door communicatiestudenten in Zwolle. Bij ons ben je aan het juiste adres om iets extra’s toe te voegen aan je studententijd. Benieuwd naar redenen om lid te worden van COMNOW? We zullen je een paar voordelen geven:

  • Meerdere gezellige en leerzame activiteiten per jaar;
  • Je voelt je meer verbonden met je medestudenten én met de docenten van de opleiding;
  • Handige tips en tricks om je opleiding met overtuiging te behalen;
  • Je vergroot eenvoudig je netwerk

Daarnaast is het aanmelden gratis. Je krijgt dus alle voordelen van een studievereniging voor niets, een win-winsituatie als je het ons vraagt. Schrijf je daarom vandaag nog in en geef jouw studententijd een extra boost!

Activiteiten

Studeren is hard werken. Wie hard werkt, verdient het ook om net zo hard te ontspannen en plezier te maken. Daarom organiseren we bij studievereniging COMNOW verschillende activiteiten en events. Hiermee zorgen we ervoor dat jij, tussen alle lessen en projecten door, jouw nodige portie ontspanning en gezelligheid krijgt om het studiejaar vol te houden. Bovendien leer je met deze activiteiten je studiegenoten beter kennen en sluit je misschien wel vriendschappen voor het leven!

Check onze activiteitenpagina om op de hoogte te blijven van alle activiteiten die studievereniging COMNOW dit collegejaar organiseert!

Contact

 

Hogeschool Windesheim

Ruimte X0.27

Campus 2-6

8000 GB Zwolle