Terugblik op de activiteiten

COMNOW organiseert vele leuke activiteiten. Benieuwd hoe ze eruit zien? Je vindt hier alle geslaagde uitjes, feesten, quizmomenten terug. Wie weet ben jij aanwezig bij de volgende!

Studiejaar 2023 - 2024

Inspiratie evenement

16 mei vond het inspiratie evenement plaats met als eerste spreker Anke de Jong.

De hoofdredacteur van Elle vertelde over haar weg naar succes en hoe ze als 16-jarig meisje in de grote stad kwam! Ze gaf veel tips en adviezen aan alle studenten en vertelde dat wanneer je lef hebt en een fijne energie hebt, je heel ver kan komen.

Vervolgens was spreker Harry Donker aanwezig. Hij vertelde over duurzaamheid en wat wij als studenten kunnen doen om de wereld een stukje beter te maken. Hij vertelde dat groot dromen in kleine stappen kan.

De middag eindigde met een leuke pubquiz en een groepje ging naar huis met een waardebon van 50 euro! En natuurlijk kon de borrel in het sportcafé niet missen.

Bekijk hier meer foto’s

Pubquiz in het sportcafé

Woensdag 17 april hadden we een geweldige pubquiz! De studenten hebben fanatiek gestreden voor de prijs en het was een middag vol spanning en plezier.

Wij vonden het een groot succes! 

Ben jij bij ons volgende evenement? We hopen je te zien! 

Kickoff in Hedon

Maandag 4 september was het zover: de officiële start van de opleiding communicatie in studiejaar 23/24. Met een heerlijke lunch, interessante gastsprekers en een afsluitende borrel was dit een geslaagde dag! Natuurlijk zijn er ook foto’s gemaakt op deze bijzondere start van het jaar. 

Bekijk hier de foto’s 

Studiejaar 2022 - 2023

Eindfeest

Donderdag 29 juni was het eindfeest van de communicatiestudenten! Hier kun je alle foto’s bekijken!

Pubquiz in het sportcafé

Op woensdag 12 april organiseerde COMNOW de eerste activiteit van de activiteitenplanning in 2023: de pubquiz! Klik hier om meer te lezen en om de leuke foto’s te bekijken!