Diensten van COMNOW

Het schrijven van content

Het communicatievakgebied is erg breed . Het maken van content behoort ook tot de werkzaamheden van een communicatieprofessional (in spé). De studenten van COMNOW hebben het eerste jaar en het tweede jaar geleerd om goede content te maken.

Deze content varieert van een video tot aan een volledige website. Een voorbeeld van een site is de website van COMNOW. De website is gemaakt en grafisch vormgegeven door COMNOW studenten.

De kracht van Social Media

Sociale media is niet meer weg te denken tegenwoordig. Het is een makkelijke en efficiënte tool voor bedrijven om dichterbij de klant te komen. Een belangrijk kenmerk van sociale media is user generated content. Belangrijke vraagstukken zijn dan; wie is de doelgroep en wat voor sociale media gebruikt de doelgroep?

De studenten van COMNOW onderzoeken welke mediakanalen interessant zijn en op welke mediakanalen uw doelgroep actief is. Zij schrijven content die uw doelgroep graag leest en belangrijk vindt. Sociale media is een interessante marketingtool, maar vergt wel enige kennis om uw doelgroep optimaal van dienst te kunnen zijn.

Websites

Een goede website geeft uw bedrijf een perfect visitekaartje. Een aantrekkelijke website zorgt voor meer conversie en naamsbekendheid voor uw bedrijf. Deze belangrijke tool heeft dan ook de nodige zorg nodig. COMNOW studenten kunnen uw website optimaliseren of zelfs een compleet nieuwe website verzorgen.

SEO

Vinden en gevonden worden. Een groot deel van de klanten gaat via internet op zoek naar zijn of haar dienst. Wanneer de klant op zoek is naar een product of dienst is het belangrijk om op te vallen. Natuurlijk is de mogelijkheid er om advertentieruimte te kopen bij Google, maar dit is niet altijd nodig. Door de juiste zoekwoorden te verwerken in uw website staat u hoger in de zoeklijsten van Google.