Het schrijven van content

Het schrijven van content

Het communicatievakgebied is een heel breed vakgebied. Het maken van content behoort ook tot de werkzaamheden van een communicatieprofessional (in spé). De studenten van COMNOW hebben het eerste jaar en het eerste semester van het tweede jaar geleerd om goede content te maken.

Deze content varieert van een video tot aan een volledige website. Een voorbeeld van een site is de website van COMNOW. De website grafisch vormgegeven door een COMNOW student en alle overige content is gemaakt door verschillende COMNOW studenten.

De kracht van Social Media

Social media is niet meer weg te denken anno 2017. Het is een makkelijke en efficiënte tool voor bedrijven om dichterbij de klant te komen. Een belangrijk kenmerk van social media is user generated content. De gebruikers delen en maken de content. De leukste berichten worden veel gedeeld en een dialoog aangaan is een kleine stap geworden.  Belangrijke vraagstukken zijn dan ook; wie is de doelgroep en wat voor social media gebruikt de doelgroep?

De studenten van COMNOW onderzoeken welke mediakanalen interessant zijn en op welke mediakanalen uw doelgroep actief is. Zij schrijven content die uw doelgroep graag leest en belangrijk vindt. Social media is een interessante marketingtool anno 2017, maar vergt wel enige kennis om uw doelgroep optimaal van dienst te kunnen zijn.

Websites

Een goede website geeft uw bedrijf een perfect visitekaartje. Een aantrekkelijke website zorgt voor meer conversie en naamsbekendheid voor uw bedrijf. Deze belangrijke tool heeft dan ook de nodige zorg nodig. COMNOW studenten kunnen uw website optimaliseren of zelfs een compleet nieuwe website verzorgen.

SEO

Vinden en gevonden worden. Een groot deel van de klanten gaat via internet opzoek naar zijn of haar dienst. Wanneer de klant opzoek is naar een product of dienst is het belangrijk om op te vallen. Natuurlijk is de mogelijkheid er om advertentieruimte te kopen bij Google, maar dit is niet altijd nodig. Door de juiste zoekwoorden te verwerken in uw website staat u hoger in de zoeklijsten van Google.