Onderzoek en advies

Onderzoek en advies

Het begint met een idee, maar een idee alleen is te weinig. Een goed product of dienst op de markt zetten vergt een heleboel onderzoek. Kennis hebben en kennis verkrijgen is een vak op zich. Iets wat studenten vaak maken is een adviesrapport op maat gemaakt voor uw bedrijf en uw vraagstuk.

Er zijn verschillende soorten onderzoek. Enkele voorbeelden hiervan zijn; een imago-onderzoek, een productonderzoek en een doelgroeponderzoek. Elk onderzoek moet nieuwe informatie en input geven tot een succesvolle strategie.

Een onderzoek laten uitvoeren

De studenten van COMNOW helpen uw vraagstuk en starten een onderzoek. Onder begeleiding van vakdocenten uit het vakgebied onderzoek voeren zij verschillende onderzoeken uit voor de opdrachtgevers.

De onderzoeken variëren van een doelgroeponderzoek tot vraagstukken als ‘via welk mediakanaal kan ik mijn doelgroep het beste bereiken?’. De studenten van COMNOW werken met verschillende onderzoeksmethoden en leveren na een onderzoek een adviesrapport aan u op. In eerdere projecten hebben de studenten kennis gemaakt met de onderzoeksmethode PODACO gedurende het semester.

De onderzoeken die u voorlegt worden zo uitgebreid mogelijk uitgevoerd door studenten. Zo komen zij met het beste advies voor uw bedrijf.