Onderzoek en advies

Onderzoek en advies

Het begint met een droom. Deze droom uit zich verder in een idee, maar een idee alleen is te weinig. Een goed product of dienst op de markt zetten vergt zoveel tussenstappen. Een belangrijke stap is kennis. Kennis hebben en kennis krijgen is een vak op zich.

Er zijn verschillende soorten onderzoek. Enkele voorbeelden hiervan zijn; een imago-onderzoek, een productonderzoek en een doelgroeponderzoek. Elk onderzoek moet nieuwe informatie en input geven tot een succesvolle strategie.

Een onderzoek laten uitvoeren

De studenten van COMNOW helpen u met uw onderzoek. Onder begeleiding van vakdocenten uit het onderzoek vakgebied voeren zij verschillende onderzoeken uit voor externe opdrachtgevers.

Deze onderzoeken variëren van een doelgroeponderzoek tot vraagstukken als ‘via welk mediakanaal kan ik mijn doelgroep bereiken?’. De studenten van COMNOW werken met verschillende onderzoeksmethoden en brengen na een onderzoek een adviesrapport aan u uit. In M3 hebben de studenten kennis gemaakt met de onderzoeksmethode PODACO gedurende het semester. In het M5 leer- en werktraject werken de studenten met verschillende onderzoeksmethoden.

De onderzoeken die u ons voorlegt zullen zo uitgebreid mogelijk worden uitgevoerd door de studenten. Zo weet u zeker dat zij tot het beste resultaat komen voor uw bedrijf.