Ons verhaal

Wij zijn COMNOW, een creatief leerwerkbedrijf

Fris, veelzijdig en gedreven. Dat zijn de kernwaarden van COMNOW! Ons team bestaat uit gemotiveerde studenten van de opleiding Communicatie. COMNOW is een leerwerkbedrijf van hogeschool Windesheim Zwolle.

COMNOW

COMNOW is een community van de opleiding Communicatie op Hogeschool Windesheim in Zwolle. De community bestaat uit tweedejaars studenten die in groepsverband aan het werk zijn. In deze community voeren de studenten communicatie-opdrachten uit van verschillende bedrijven. Deze opdrachten komen van externe opdrachtgevers.

Breed inzetbaar

De opdrachten zijn van verschillende genres uit het communicatievakgebied. Onderzoeken, analyseren, creëren, schrijven en presenteren zijn binnen deze opdrachten belangrijke competenties waarin de studenten zich ontwikkelen. Aan het einde van het semester worden zij hier ook op beoordeeld.

Samenwerken met opdrachtgevers

Gedurende vijf maanden werken de studenten aan de opdrachten die vanuit de opdrachtgevers binnen zijn gekomen. Elke groep studenten heeft een coach die hen begeleid gedurende het semester.  De studenten zijn zelfstandig aan het werk in het COMNOW-kantoor. Daarnaast bezoeken zij regelmatig de opdrachtgevers om tot het beste resultaat te komen.

Leerwerkbedrijf

Naast de opdrachten zijn er regelmatig lessen met deelonderwerpen die aansluiten op vraagstukken uit een opdracht. Op deze manier sluit de theorie goed aan bij de praktijk. De kennis kan direct toegepast worden in het vakgebied.

Het doel van de community

Het doel van deze community is ervaring opdoen in het communicatievakgebied. Op een interactieve manier kunnen studenten de theorie van het eerste jaar toepassen. De studenten werken aan de verschillende competenties en leren goed samen werken in groepsverband.

Content

Het maken van content behoort ook tot de werkzaamheden van een communicatieprofessional (in spé).

Grafische vormgeving

Ook op het gebied van grafische vormgeving zijn de studenten in staat om mooie resultaten te boeken.

Evenementen

COMNOW organiseert ook evenementen.

Onderzoek & advies

Het begint met een droom. Deze droom uit zich verder in een idee, maar een idee alleen is te weinig.

Ons portfolio

COMNOW werkt al met opdrachtgevers samen

COMNOW is er voor elk bedrijf en elke opdracht. Ieder van ons is verschillend, dus door onze krachten te bundelen kunnen we alles aan. Wij creëren, onderzoeken, organiseren en zijn altijd op zoek naar een leerzame uitdaging.

Bekijk onze diensten

Content
Grafische Vormgeving
Evenementen
Onderzoek En Advies

De uitdaging aangaan?

Bent u opzoek naar nieuwe input vanuit een totaal ander perspectief en wilt u studenten een leerzame kans bieden? Dan kan u via de onderstaande knop een opdracht inleveren voor de communicatie studenten van Windesheim.

Samenwerken