Ons verhaal

Wij zijn COMNOW, een creatief leerwerkbedrijf

Fris, veelzijdig en gedreven. Dat zijn de kernwaarden van COMNOW! Ons team bestaat uit gemotiveerde studenten van de opleiding Communicatie. COMNOW is een leerwerkbedrijf van hogeschool Windesheim Zwolle.

Wat is COMNOW?
COMNOW is een leer-werkbedrijf die studenten communicatie de mogelijkheid biedt om een kijkje te nemen in het werk van een echt communicatiebureau. In groepen werken studenten aan verschillende opdrachtgevers waar zij echte content voor ontwikkelen. De opdrachtgevers hebben hier te maken met communicatieprofessionals in spé die beschikken over de nieuwste kennis van het communicatie vak. Hierdoor bieden de enthousiaste studenten een frisse blik wat veelal leidt tot creatieve oplossingen en producten. Dit alles gebeurt uiteraard onder begeleiding van docenten en echte communicatieprofessionals.
Visie
Jonge toekomstige communicatieprofessionals verbinden met bedrijven zodat beide elkaar helpen te groeien.
Samenwerken met opdrachtgevers

Gedurende vijf maanden werken de studenten aan de opdrachten die vanuit de opdrachtgevers binnen zijn gekomen. Elke groep studenten heeft een coach die hen begeleid gedurende het semester. De studenten zijn zelfstandig aan het werk in het COMNOW-kantoor. Daarnaast hebben zij regelmatig contact met de opdrachtgevers om tot het beste resultaat te komen.

Naast de opdrachten zijn er regelmatig lessen met deelonderwerpen die aansluiten op vraagstukken uit de opdrachten. Op deze manier sluit de theorie goed aan bij de praktijk. De kennis wordt direct toegepast in het vakgebied.

Het doel

Het doel van deze community is ervaring opdoen in het communicatievakgebied. Op een interactieve manier kunnen studenten de theorie toepassen. De studenten werken aan verschillende competenties en leren goed samenwerken in groepsverband.

Ons portfolio

COMNOW werkt al met opdrachtgevers samen

COMNOW is er voor elk bedrijf en elke opdracht. Ieder van ons is verschillend, dus door onze krachten te bundelen kunnen we alles aan. Wij creëren, onderzoeken, organiseren en zijn altijd op zoek naar een leerzame uitdaging.

De uitdaging aangaan?

Bent u op zoek naar nieuwe input vanuit een totaal ander perspectief en wilt u studenten een leerzame kans bieden? Dan kunt u via de onderstaande knop een opdracht inleveren voor de communicatiestudenten van Windesheim.

Samenwerken