Evenementen

Organiseren van evenementen

COMNOW organiseert ook evenementen. Een voorbeeld hiervan is het eindfeest voor de afdeling BMR op het Windesheim. Voor dit eindfeest moeten de studenten van COMNOW een lunch organiseren voor driehonderd leraren en lectoren.

Voor een eventuele presentatie verzorgen de studenten beeldmateriaal. Dit materiaal wordt tijdens de presentatie getoond.

Op de achtergrond staat een foto, filmpje of diagram van een belangrijk of leuk moment van het afgelopen jaar. De studenten van COMNOW filmen deze beelden en monteren het in een video. Verder verzorgen zij de verwelkoming en het geschenkje dat de docenten en lectoren krijgen. Alle activiteiten zoals bijvoorbeeld een lunch of muziek worden geregeld door de COMNOW studenten.

Open dag Windesheim

Wat de COMNOW studenten bijvoorbeeld ook regelen is de open dag voor de opleiding communicatie. Zij regelen de statafels en tv-schermen. Hier staan zij bezoekers te woord en geven voorlichting over de opleiding. Ook bedenken ze daarbij leuke oefeningen en spelletjes om de bezoekers te laten ervaren wat communicatie is. Er worden meerdere presentaties gegeven over de opleiding communicatie. Hier vertelt één van de studenten samen met een docent hoe de opleiding eruitziet, wat er te verwachten valt en delen zij ervaringen over de opleiding.

Samenwerken

Verschillende evenementen kunnen door COMNOW worden verzorgd. Zij denken mee met alles wat bij het evenement komt kijken en kunnen ook drukwerk voor het evenement verzorgen. Voor meer informatie over het verzorgen van evenementen kunt u altijd contact opnemen met COMNOW.