Evenementen

Organiseren van evenementen

COMNOW organiseert ook evenementen. Een voorbeeld hiervan is het eindfeest voor de afdeling BMR op het Windesheim. Voor dit eindfeest moeten de studenten van COMNOW een lunch organiseren voor 300 leraren en lectoren. Er is ook een presentatie van de directeur.

Voor de presentatie verzorgen de studenten beeldmateriaal. Iedere opleiding en lectoraat krijgen dertig seconden om te vertellen over het afgelopen jaar. Deze filmpjes worden tijdens de presentatie getoond. Op de achtergrond komt een foto, filmpje of diagram van een belangrijk of leuk moment van het afgelopen jaar. De studenten van COMNOW filmen deze beelden en monteren het in een video. Verder verzorgen zij de verwelkoming en het geschenkje dat de docenten en lectoren krijgen.

Voor de lunch worden er kraampjes geregeld waar verschillende soorten eten op komen te staan. Zo kan iedereen wat lekkers pakken. Op het grasveld worden kleedjes, statafels en picknicktafels neergezet waar de mensen de lunch kunnen nuttigen. Op de achtergrond zal een bandje spelen met akoestische muziek. Ook dit wordt door de studenten geregeld.

Verschillende evenementen

Een ander evenement wat de studenten van COMNOW hebben georganiseerd is de open dag voor de opleiding Communicatie. Zij hebben de statafels en tv-schermen geregeld. Hier hebben zij bezoekers te woord gestaan en ingelicht over de opleiding. Ook hebben ze leuke oefeningen en spelletjes bedacht om de bezoekers te laten ervaren wat communicatie is. In het lokaal werd ieder half uur een presentatie gegeven over de opleiding. Hier vertelt een van de studenten samen met een docent hoe de opleiding eruitziet en wat er te verwachten valt. De student deelt haar ervaringen met de groep toekomstige communicatie studenten.

Samenwerken

Soortgelijke evenementen kunnen door COMNOW worden verzorgd. Zij denken mee met alles wat bij het evenement komt kijken en kunnen ook drukwerk voor het evenement verzorgen. In overleg is heel veel mogelijk. Voor meer informatie over het verzorgen van evenementen kunt u altijd contact opnemen met COMNOW.