Grafische vormgeving

Grafische vormgeving

Ook op het gebied van grafische vormgeving zijn de studenten in staat om mooie resultaten te boeken. Er zijn veel studenten die affectie hebben met de grafische kant van het vak.

Door begeleiding van twee docenten grafische vormgeving hebben de studenten binnen COMNOW al veel mooie grafische producten gemaakt.

Grafische vormgeving

Samenwerken

Verschillende opdrachtgevers hebben het logo van hun bedrijf te danken aan COMNOW. Samen met de opdrachtgevers hebben de studenten van COMNOW nagedacht over hoe het logo moet zijn. Er wordt dan onder andere gedacht aan de missie en visie van het bedrijf, maar ook aan de doelgroep en het kleurgebruik. Er wordt dus goed afgestemd met de opdrachtgever wat er gaat gebeuren.

Huisstijlen

Een compleet nieuwe huisstijl is ook een mogelijkheid binnen COMNOW. De studenten denken na over het kleurgebruik, lettertype, lettergrootte en eventueel afbeeldingen of vormen in de huisstijl. Vervolgens kunnen de studenten het briefpapier vormgeven en presentaties in de juiste huisstijl zetten.

Nog veel meer

Wanneer u liever een folder, flyer, poster of een interactieve pdf heeft dan een nieuwe huisstijl, is dit mogelijk. Al deze grafische producten kunnen de studenten zelf ontwerpen en vormgeven. Ook kunnen zij een proefversie laten drukken om te laten zien wat het uiteindelijke resultaat zou kunnen zijn. Er zijn dus veel verschillende mogelijkheden binnen de grafische vormgeving. Zelfs het ontwerpen van banners en brochures valt binnen de capaciteit van de COMNOW studenten.